Diode Ice laser: dé gouden standaard op het gebied van laserontharing. Deze laser produceert licht met hoge energie en werkt op het pigment in het haarzakje. Het laserlicht wordt  uitgezonden op de huid, door het pigment geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan het geen nieuwe haar meer produceren. 

 

Vanaf €15

Voor een jongere, meer egale huid met minder oneffenheden is de Carbon Laser Peeling een effectieve behandeling. Een diep gereinigde huid die oogt alsof je terug in de tijd bent gegaan is het resultaat van deze innovatieve behandelmethode.

Voor een stralende, zachte en egale huid in korte tijd bieden wij de HydragGlow behandeling. Dit is een vorm van hydradermabrasie, die ook wel wordt beschouwd als de verbeterde versie van microdermabrasie. De unieke HydraGlow technologie is reinigend, hydraterend en geeft een zachte huid met prachtige gloed als resultaat.

Microneedling helpt bij ongemakken van huidverouderingsverschijnselen, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur.

 

 

 

Tijdens de MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam zal worden afgevoerd.


 

Een mooie huid begint bij een juiste diagnose. In combinatie met een behandeling vrijblijvend.