CARBON LASER PEELING

Voor een jongere, meer egale huid met minder oneffenheden is de Carbon Laser Peeling een effectieve behandeling. Een diep gereinigde huid die oogt alsof je terug in de tijd bent gegaan is het resultaat van deze innovatieve behandelmethode!

 

HYDRAGLOW BEHANDELING

Voor een stralende, zachte en egale huid in korte tijd bieden wij de HydragGlow behandeling. Dit is een vorm van hydradermabrasie, die ook wel wordt beschouwd als de verbeterde versie van microdermabrasie. De unieke HydraGlow technologie is reinigend, hydraterend en geeft een zachte huid met prachtige gloed als resultaat.

MICRONEEDLING

Microneedling helpt bij ongemakken van huidverouderingsverschijnselen, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur.

DIEPTEREINIGING

Bij EEN dieptereiniging wordt de huid dieper gereinigd, dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund, en worden eventueel aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd.

 

GEZICHTSBHEHANDELING OP MAAT

Een gezichtsbehandeling op maat begint met het bespreken van je wensen en een huidanalyse, zo wordt het maximale resultaat behaald. Jij kiest de tijdsduur en samen bepalen we welke producten het meest geschikt is voor jouw huid.

 

PROFESSIONELE PEELING

Chemische peelings zijn essentieel voor het behouden en herstellen van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. SkinCeuticals-peelings zijn exclusief verkrijgbaar via een geautoriseerde SkinCeuticals huidverzorgingsspecialisten en werken synergetisch samen met SkinCeuticals producten voor thuis om optimale resultaten te verkrijgen.