Diode Ice Laser

De effectiviteit van de Diode Ice Laser is te danken aan de unieke eigenschappen van het laserlicht. Het bereikt niet alleen het huidoppervlak, maar dringt ook door tot de dieper gelegen haarwortels. De energie van het laserlicht wordt kort vrijgegeven in het behandelgebied. Deze duur is kort genoeg om de omliggende huid te sparen, maar lang genoeg om de haarzakjes te bereiken. Dit maakt de methode zowel pijnloos als effectief.
 

Hoe Diode Ice Laser werkt 

Het omliggende huidoppervlak wordt met rust gelaten, waardoor de Diode Ice Laser methode geschikt is voor alle huidtypen. Het laserlicht behandelt de haartjes die zich in de groeifase bevinden. Aangezien niet alle haartjes tegelijkertijd in deze fase zitten, zijn meerdere behandelingen nodig. De schoonheidsspecialist van Bella Mia Clinic kan je hierin vakkundig advies op maat geven.
 
In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden zorgt de Diode Ice Laser ervoor dat de haarzakjes in het behandelgebied worden vernietigd. Dit resulteert in permanente resultaten, waarbij ongewenste haartjes geen kans meer hebben om terug te groeien.

Voordelen van Diode Ice Laser

 • Permanente ontharing
 • Minder behandelingen nodig dan bij andere laser ontharingsmethoden
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Goedgekeurd door het FDA (Amerikaans agentschap die kwaliteit waarborgt)

Ik kijk terug op een fijne   behandeling waarin ik van prettig, eerlijk advies werd voorzien. Het is een mooie, schone omgeving met zeer vriendelijk en zeer kundig personeel. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Bernike

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Haren groeien in een cyclus van gemiddeld 4 tot 8 weken. Binnen deze tijd vallen haren vanzelf uit en groeien ze weer terug. Gedurende deze cyclus kunnen haren zich in verschillende groeifasen bevinden: de actieve groeifase (anagene fase), rustfase (katagene fase) en uitstootfase (telogene fase). Alleen haar dat zich in de actieve groeifase bevindt, kan definitief worden verwijderd. Niet alle haren zijn echter tegelijkertijd in deze groeifase. Daarom zijn meerdere behandelingen vereist.

In onze praktijk zien we dat gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Er zit doorgaans een interval van 4 tot 8 weken tussen de behandelingen.

Is 100% definitieve haarvernietiging mogelijk?

Elke behandeling resulteert in steeds minder en fijnere haartjes. Uiteindelijk mag je verwachten dat 80% van deze haartjes permanent verdwijnt. Eventuele resterende haren zullen dunner en lichter van kleur zijn dan voor de behandeling.
Door hormonale schommelingen, zwangerschap, de menopauze of het gebruik van bepaalde medicatie, kunnen donshaartjes weer veranderen in dikke haartjes. Deze haren kunnen opnieuw behandeld worden met de Diode Ice Laser.

Is mijn haartype en huid geschikt voor laserontharing?

Wij maken gebruik van een geavanceerd laserapparaat, waarmee we veilig alle huid- en haartypes kunnen behandelen.

Voorbereidingen voor de Diode Ice Laser behandeling

 1. Ruim van te voren niet meer epileren en harsen (minstens 6 weken)
 2. Geen deodorant, bodylotion of andere producten op de behandelde gebied
 3. Op de dag van de behandeling glad scheren
 4. Geen haargroeiremmers gebruiken
 5. Minstens 3 dagen voor de behandeling niet scrubben
 6. Minstens 5 dagen voor de behandeling haartjes niet bleken
 7. Gedurende 2 weken voor en na een laserbehandeling is het verstandig om de zon zo veel als mogelijk te vermijden. Het gebruik van de zonnebank is ook niet toegestaan.