HYDRAFACIAL-GLOW

Voor een stralende, zachte en egale huid in korte tijd bieden wij de HydraGlow behandeling. Dit is een vorm van hydradermabrasie, die ook wel wordt beschouwd als de verbeterde versie van microdermabrasie. De unieke HydraGlow technologie is reinigend, hydraterend en geeft een zachte huid met prachtige gloed als resultaat.

 

Hoe Hydrafacial-Glow werkt 

De eerste stap van deze verfrissende behandeling bestaat uit het reinigen van de huid. Met exfoliatie worden dode huidcellen en andere onzuiverheden op het huidoppervlak schoongemaakt. Daarna zijn diep gevestigde onzuiverheden aan de beurt: door middel van een reinigingsapparaat -dat vergelijkbaar is met een medisch stofzuigertje- wordt dieper geworteld vuil verwijderd.

HydraGlow is meer dan alleen reiniging, de huid wordt namelijk ook diep gevoed! In de volgende stap krijgt je huid een boost van voeding en hydratatie. Antioxidanten en peptiden vloeien als bouwstenen de huid in en hyaluronzuur verfrist het resultaat met een stralende gloed van binnenuit.

 

Voordelen van Hydrafacial-glow 

  • Stralende, zachte en egale huid in korte tijd
  • Reinigend en voedend
  • Stimuleert collageenproductie en vernieuwing van huidcellen
  • Verkleint de poriën en reguleert talgproductie
  • Resultaten zijn direct zichtbaar

Hele fijne plek om te komen. Werd goed verwelkomt en de huidanalyse was fijn, want zo weet je precies wat bij je past qua behandeling.
De behandeling was ook echt top!

Sarah