CARBON LASER PEELING

Voor een jongere, meer egale huid met minder oneffenheden is de Carbon Laser Peeling een effectieve behandeling. Een diep gereinigde huid die oogt alsof je terug in de tijd bent gegaan is het resultaat van deze innovatieve behandelmethode!

 

Hoe werkt Carbon Laser Peeling? 

Het effect van de Carbon Laser Peeling is gebaseerd op de wisselwerking tussen laserenergie en een medisch koolstofmasker: de Carbon peeling.

Om de behandeling voor te bereiden wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht. Dit medisch koolstofmasker droogt daarna op, zodat de laser goed zijn werking kan doen. De laser wordt op het behandelgebied gericht en zet Carbon om in warmte. Tijdens dit proces neemt het Carbon dode huidcellen en onzuiverheden mee die zich aan de peeling hebben gehecht.

Deze bijzondere gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat het bindweefsel zich kan vernieuwen. De warmte van de laser bouwt namelijk collageen op: een belangrijke lichaamseigen onderdeel van het bindweefsel. Het resultaat is een verjongde huid met minder oneffenheden!

 

Voordelen van Carbon Laser Peeling 

  • Gereinigde huid
  • Jonger uitziende huid
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindering van grove poriën
  • Pijnloos

Bekijk ons filmpje voor uitleg over deze behandeling

Altijd Jong is een gezondheidsprogramma van RTL met aandacht voor verschillende onderwerpen. Het volgt de trends op het gebeid van anti-aging, voeding, fitness, cosmetica en chirurgie en geeft advies en tips.

 

Wij kregen bezoek van ''altijd jong'' om mee te kijken naar onze Carbon behandeling.

Goed advies gehad over mijn huid vervolgens een carbon behandeling zag gelijk al verschil!
Super bedankt voor de goede zorgen, ik weet nu zeker dat mijn huid in goede handen is bij jou!! 


Talin