PRODUCTEN 

Wat is het verschil tussen producten van een schoonheidsspecialiste en de drogist?

Salonproducten zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld voor gebruik door professionals in schoonheidssalons en huidklinieken. Ze bevatten geavanceerde formules met hogere concentraties actieve ingrediënten. Deze producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en hebben als doel om specifieke huidproblemen aan te pakken en professionele resultaten te leveren. Bovendien worden salonproducten vaak gecombineerd met professionele behandelingen, wat de effectiviteit ervan kan versterken.

Aan de andere kant zijn thuisverzorgingsproducten bedoeld voor dagelijks gebruik en worden ze zonder direct toezicht van een professional toegepast. Deze producten zijn meestal ontworpen om de huid te reinigen, hydrateren en beschermen. Hoewel ze nuttig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde huid, bevatten ze over het algemeen lagere concentraties actieve ingrediënten en zijn ze milder dan salonproducten.

Het belangrijkste verschil tussen salonproducten en thuisverzorgingsproducten is dus de kracht en intensiteit van de ingrediënten, evenals het professionele advies en de behandelingen die gepaard gaan met salonproducten. Het gebruik van salonproducten in combinatie met professionele behandelingen kan resulteren in diepere huidverbetering en meer op maat gemaakte resultaten. Thuisverzorgingsproducten zijn daarentegen ideaal voor dagelijkse huidverzorging en het behoud van de algehele huidgezondheid tussen salonbezoeken door.

Hoe weet ik welke huidverzorgingsproducten bij mijn huid past?

Het bepalen van welke huidverzorgingsproducten het beste bij jouw huidtype passen, kan soms een uitdaging zijn. Onze professionals helpen je hier graag bij. Je kunt geheel vrijblijvend een huidanalyse laten uitvoeren om te ontdekken welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huidtype. 

.

.

DIODE ICE LASER

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Haren groeien in een cyclus van gemiddeld 4 tot 8 weken. Binnen deze tijd vallen haren vanzelf uit en groeien ze weer terug. Gedurende deze cyclus kunnen haren zich in verschillende groeifasen bevinden: de actieve groeifase (anagene fase), rustfase (katagene fase) en uitstootfase (telogene fase). Alleen haar dat zich in de actieve groeifase bevindt, kan definitief worden verwijderd. Niet alle haren zijn echter tegelijkertijd in deze groeifase. Daarom zijn meerdere behandelingen vereist.

In onze praktijk zien we dat gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Er zit doorgaans een interval van 4 tot 8 weken tussen de behandelingen.

Is 100% definitieve haarvernietiging mogelijk?

Elke behandeling resulteert in steeds minder en fijnere haartjes. Uiteindelijk mag je verwachten dat 80% van deze haartjes permanent verdwijnt. Eventuele resterende haren zullen dunner en lichter van kleur zijn dan voor de behandeling.
Door hormonale schommelingen, zwangerschap, de menopauze of het gebruik van bepaalde medicatie, kunnen donshaartjes weer veranderen in dikke haartjes. Deze haren kunnen opnieuw behandeld worden met de Diode Ice Laser.

Is mijn haartype en huid geschikt voor laserontharing?

Wij maken gebruik van een geavanceerd laserapparaat, waarmee we veilig alle huid- en haartypes kunnen behandelen.