MICRONEEDLING

Microneedling is een zeer effectieve en intensieve huidbehandeling die gebruikt maakt van kleine, gestructureerde 'beschadigingen' in de huid om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Door het aanbrengen van gecontroleerde microperforaties met behulp van fijne naaldjes, wordt het herstelmechanisme van de huid geactiveerd en worden groeifactoren vrijgegeven. Dit resulteert in een verbeterde textuur, een egalere teint en een algehele verjonging van de huid.

Microneedling is een veelzijdige huidverbeterende behandeling die voor diverse indicaties kan worden ingezet. Het is effectief bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens, hyperpigmentatie en vergrote poriën. Daarnaast kan het de huidstructuur verbeteren, de stevigheid van de huid vergroten en de algehele huidconditie optimaliseren.

Tijdens de microneedling behandeling worden hoogwaardige serums en actieve ingrediënten op de huid aangebracht, die door de microkanaaltjes beter door de huid kunnen worden opgenomen. Dit versterkt het effect van de behandeling en zorgt voor een diepgaande hydratatie en voeding van de huid.

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van de specifieke huidconditie en het gewenste resultaat. Na de behandeling kan er een lichte roodheid en gevoeligheid van de huid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Onze professionele huidspecialisten zijn ervaren in het uitvoeren van microneedling behandelingen en zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke huidtype en doelen. Ervaar zelf de vele voordelen van microneedling en geef je huid een verjongende boost!

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Het beste resultaat wordt bereikt in 4 tot 6 behandelingen. Dit is echter ook afhankelijk van het huidprobleem en de huidverzorging die je thuis gebruikt.

 

Voordelen van Microneedling 

  • Gladde en frisse huid
  • Fijnere poriën
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Opvulling van (acne)littekens
  • Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Ik ben samen met mijn dochters geweest voor een eerste behandeling. Heel klantvriendelijk, topservice en hygiënisch! Wij kunnen niet wachten op onze volgende afspraak!

 

Rabia