Drs. Samira

We zijn verheugd om onze nieuwste samenwerking aan te kondigen! Vanaf november zal Drs. Samira van Oran Aesthetics elke maand bij Bella Mia Clinic aanwezig zijn om een scala aan behandelingen aan te bieden, waaronder Botuline toxine (btx), Fillers en PRP.
 
Drs. Samira heeft haar opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht afgerond. Drs. Samira werkt met uiterste precisie en geeft een eerlijk en persoonlijk advies. Met haar motto ‘less is more’ is drs. Samira overtuigd dat een kleine aanpassing een groot verschil kan maken in het uiterlijk van de patiënt en diens zelfvertrouwen. Immers gelooft ze in een aanpak met een combinatie van verschillende behandelingen voor een mooi en natuurlijk resultaat in plaats van overfilled face. 

Over botox

Botox is een bekende merknaam voor Botuline Toxine “een natuurlijke eiwit” dat gebruikt wordt om spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt via een injectie toegediend. De werkzame stof Botuline Toxine is in Nederland onder verschillende merken zoals Botox, Azzalure en Boucutoure verkrijgbaar. In de cosmetische wereld wordt deze stof gebruikt als een zeer effectieve middel tegen rimpels. Medisch gezien verlamt Botuline Toxine de zenuwen die de spieren aansturen hierdoor wordt het “aanspansignaal” tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid geblokkeerd. Het resultaat is dat spieren tijdelijk verslappen (niet meer goed kunnen samentrekken) en rimpels worden glad getrokken. Na enige tijd (3-5) maanden herstellen de spiertjes zich volledig waardoor de werking van een botox behandeling tijdelijk is.

Over fillers

Net als spierontspanners valt een behandeling met Fillers ook onder de verzamelnaam injectables. Terwijl spierontspanners de spieren laat ontspannen waardoor rimpels en lijntjes wegtrekken, herstelt een Filler juist de natuurlijke volume van de huid. Met Fillers kunnen we diepe rimpels opvullen zodat ze minder opvallen of natuurlijke volume herstellen zodat de jeugdige gezichtscontouren weer tot leven komen. De meest bekende Fillers op de markt werken op basis van Hyaluronzuur. Een stof die uit nature in ons lichaam al voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Ons lichaam lost het dus uiteindelijk vanzelf op waardoor het veilig te gebruiken is.

 

Over PRP

Onze PRP-behandeling, die zijn oorsprong vindt in de regeneratieve geneeskunde, benut uw eigen bloedplasma om huidveroudering, haarverlies en zelfs de fijngevoelige traangoot te behandelen. Ongeacht of u worstelt met tekenen van veroudering, haaruitval, of vermoeidheid rond de ogen, onze PRP-behandelingen bieden een veilige, natuurlijke en doeltreffende oplossing. PRP herleeft doffe huid, verzacht fijne lijntjes, vervaagt acnelittekens en stimuleert haargroei. Bovendien, kunnen we de PRP-behandeling toepassen op de hals en het decolleté, evenals in de vorm van een Vampire Facelift, al dan niet gecombineerd met hyaluronzuur voor extra huidverjonging. Daarnaast verbeteren onze therapieën de elasticiteit van de huid en minimaliseren ze donkere kringen en wallen onder de ogen.

Ik kijk terug op een fijne   behandeling waarin ik van prettig, eerlijk advies werd voorzien. Het is een mooie, schone omgeving met zeer vriendelijk en zeer kundig personeel. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Bernike