HOE DIODE ICE LASER WERKT

De effectiviteit van de Diode Laser is te danken aan de unieke eigenschappen van het laserlicht. Deze bereikt namelijk niet alleen het huidoppervlak, maar ook dieper gelegen haarwortels! De energie van het laserlicht wordt heel kort losgelaten op het behandelgebied. Kort genoeg om de omliggende huid in zijn waarde te laten, maar lang genoeg om tot de haarzakjes door te kunnen dringen. Dat maakt deze methode pijnloos én effectief.

Het omliggende huidoppervlak wordt dus met rust gelaten. Dat maakt de Diode Laser methode geschikt voor alle huidtypen! Het laserlicht behandelt haartjes die in de groeifase zitten. Omdat haartjes zich niet allemaal tegelijk in deze groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig. De schoonheidsspecialist van Bella Mia Clinic kan jou hierin vakkundig advies op maat geven.

In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden zorgt de Diode Laser ervoor dat de haarzakjes in het behandelgebied vernietigd worden. Dat maakt het resultaat permanent: ongewenste haartjes hebben geen kans meer om terug te groeien.

Voordelen van Diode Ice Laser

  • Permanente ontharing
  • Pijnloos
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere laser ontharingsmethoden
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Goedgekeurd door het FDA (Amerikaans agentschap die kwaliteit waarborgt)

 

Voorbereidingen voor de Diode Ice Laser behandeling
Ruim van te voren niet meer epileren en harsen (minstens 6 weken)
Geen deodorant, bodylotion of andere producten op de behandelde gebied
Op de dag van de behandeling glad scheren
Geen haargroeiremmers gebruiken
Minstens 3 dagen voor de behandeling niet scrubben
Minstens 5 dagen voor de behandeling haartjes niet bleken
Gedurende 6 weken voor en na een laserbehandeling is het verstandig om de zon zo veel als mogelijk te vermijden. Het gebruik van de zonnebank is ook niet toegestaan.
Veel gestelde vragen
Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?
Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van je huid en haartype en de lichaamsdeel die je wilt laseren. Doorgaans kun je uitgaan van 10 – 12 behandelingen voor bijvoorbeeld je benen. Na de behandelkuur adviseren we om een keer per jaar het resultaat bij te houden.