DIODE ICE LASER

De effectiviteit van de Diode Ice Laser is te danken aan de unieke eigenschappen van het laserlicht. Die bereikt namelijk niet alleen de huidoppervlakte, maar ook dieper gelegen haarwortels! De energie van het laserlicht wordt heel kort losgelaten op het behandelgebied. Kort genoeg om de omliggende huid in zijn waarde te laten, maar lang genoeg om tot de haarzakjes door te kunnen dringen. Dat maakt deze methode pijnloos én effectief.
 

Hoe Diode Ice Laser werkt 

Het omliggende huidoppervlak wordt met rust gelaten. Dat maakt de Diode Ice Laser methode geschikt voor alle huidtypen! Het laserlicht behandelt haartjes die in de groeifase zitten. Omdat haartjes zich niet allemaal tegelijk in deze groeifase bevinden zijn meerdere behandelingen nodig.
De schoonheidsspecialist van Bella Mia Clinic kan jou hierin vakkundig advies op maat geven.
 
In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden zorgt de Diode Ice Laser ervoor dat de haarzakjes in het behandelgebied vernietigd worden. Dat maakt het resultaat permanent: ongewenste haartjes hebben geen kans meer om terug te groeien.

Voordelen van Diode Ice Laser

 • Permanente ontharing
 • Minder behandelingen nodig dan bij andere laser ontharingsmethoden
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Goedgekeurd door het FDA (Amerikaans agentschap die kwaliteit waarborgt)

Ik kijk terug op een fijne   behandeling waarin ik van prettig, eerlijk advies werd voorzien. Het is een mooie, schone omgeving met zeer vriendelijk en zeer kundig personeel. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Bernike

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Haren groeien in een cyclus van gemiddeld 4 à 8 weken. In deze tijd vallen haren vanzelf uit en groeien weer terug. Binnen deze cyclus kunnen haren in verschillende groeifasen verkeren, namelijk de actieve groeifase (anagene fase), rustfase (katagene fase) of uitstootfase (telogene fase). Alleen haar dat zich in de actieve groeifase bevindt, kan definitief worden verwijderd. Echter zijn niet alle haren tegelijk in deze groeifase. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

Wij ervaren in de praktijk dat voor een optimaal resultaat gemiddeld rond de 8 tot 12 behandelingen nodig is. Tussen de behandelingen zit vaak een interval van 4 tot 8 weken.

Is 100% definitieve haarvernietiging mogelijk?

Elke behandeling resulteert in steeds minder en fijnere haartjes. Uiteindelijk mag je verwachten dat 80% van deze haartjes voor altijd wegblijven. Eventueel resterende haren zullen dunner en lichter van kleur zijn dan voor de behandeling. 

Door hormonale schommelingen, zwangerschap, menopauze of gebruik van bepaalde medicatie, kan het zijn dat donshaartjes weer in dikke haartjes veranderen. Deze haartjes kunnen weer worden behandeld door de Diode Ice Laser.

Is mijn haartype en huid geschikt voor laser ontharen?

Wij gebruiken het een geavanceerde laserapparaat. Hierdoor kunnen wij alle huid- en haartypes veilig behandelen.

Voorbereidingen voor de Diode Ice Laser behandeling

 1. Ruim van te voren niet meer epileren en harsen (minstens 6 weken)
 2. Geen deodorant, bodylotion of andere producten op de behandelde gebied
 3. Op de dag van de behandeling glad scheren
 4. Geen haargroeiremmers gebruiken
 5. Minstens 3 dagen voor de behandeling niet scrubben
 6. Minstens 5 dagen voor de behandeling haartjes niet bleken
 7. Gedurende 2 weken voor en na een laserbehandeling is het verstandig om de zon zo veel als mogelijk te vermijden. Het gebruik van de zonnebank is ook niet toegestaan.