VET BEVRIEZEN

Tijdens de MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam zal worden afgevoerd.

 

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld met een non- invasieve behandelkop, welke het oppervlakte huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

 

Vetbevriezing door de Cryolipolyse
Gemiddeld geeft elke MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende
cryolipolyse behandelingen ligt een periode van gemiddeld acht tot twaalf weken. De resultaten zullen na een periode van twee tot drie maanden zichtbaar zijn. Gemiddeld genomen geldt een maximum BMI van 30.

Door middel van het initieel verwarmen van de huid wordt het vet als het ware losgeweekt. Hierdoor kan er tijdens het koelingsproces meer vet worden behandeld doordat er een grotere opname door middel van vacuüm mogelijk is van huid met vetcellen.

 

Omdat de MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling een non- invasieve behadeling is kunnen direct na de cryolipolyse behandeling de dagelijkse activiteiten weer opgepakt worden zoals werk en sport. De Medcos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling duurt ongeveer 1 uur.

 

HOE VOELT HET?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een MedCos Cosbeau Natural Silk Antifreeze Mask op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een MedCos behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de cryolipolyse behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal binnen de eerste tien minuten van de cryolipolyse behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten.

 

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?

Al drie weken na de MedCos cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal zeker een significant verschil te constateren zijn. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

Vet bevriezen vanaf €70

Geweldig service luistert naar de wensen van de klant geweldige resultaten.

Yasmine

Adviezen voor de Body-Wizard behandeling
Op de dag van de behandeling geen crème of lotion op de te behandelen zone(s) aanbrengen.
Draag comfortabele kleding voor de afspraak (geen broek met metalen knopen).
Het is raadzaam om van tevoren goed gegeten en gedronken te hebben.
Neem iets te lezen of te luisteren mee om u zelf te vermaken, de behandelingsduur is gemiddeld 1 uur.
Voorafgaand aan de behandeling zal het gewicht opgenomen
Voorafgaand zullen enkele foto’s genomen worden om de vorderingen vast te leggen.
Gedurende 6 weken voor en na een laserbehandeling is het verstandig om de zon zo veel als mogelijk te vermijden. Het gebruik van de zonnebank is ook niet toegestaan.
Voordelen van Medcos-Body
Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
Er kunnen 4 plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden waardoor duo behandelingen mogelijk zijn
Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd