Een overzicht van alle behandelingen

Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle behandelingen en de prijzen

 

Diode Ice laser: dé gouden standaard op het gebied van laserontharing. Deze laser produceert licht met hoge energie en werkt op het pigment in het haarzakje. Het laserlicht wordt  uitgezonden op de huid, door het pigment geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan het geen nieuwe haar meer produceren. 

 

Vanaf €15

Voor een jongere, meer egale huid met minder oneffenheden is de Carbon Laser Peeling een effectieve behandeling. Een diep gereinigde huid die oogt alsof je terug in de tijd bent gegaan is het resultaat van deze innovatieve behandelmethode.

Voor een stralende, zachte en egale huid in korte tijd bieden wij de HydragGlow behandeling. Dit is een vorm van hydradermabrasie, die ook wel wordt beschouwd als de verbeterde versie van microdermabrasie. De unieke HydraGlow technologie is reinigend, hydraterend en geeft een zachte huid met prachtige gloed als resultaat.

Microneedling helpt bij ongemakken van huidverouderingsverschijnselen, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur.

 

 

 

Bij een dieptereiniging wordt de huid dieper gereinigd, dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund, en worden eventueel aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd.

 

Een gezichtsbehandeling op maat begint met het bespreken van je wensen en een huidanalyse, zo wordt het maximale resultaat behaald. Jij kiest de tijdsduur en samen bepalen we welke producten het meest geschikt is voor jouw huid.

Chemische peelings zijn essentieel voor het behouden en herstellen van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. SkinCeuticals-peelings zijn exclusief verkrijgbaar via een geautoriseerde SkinCeuticals huidverzorgingsspecialisten en werken synergetisch samen met SkinCeuticals producten voor thuis om optimale resultaten te verkrijgen.

Een dieptereiniging zorgt ervoor dat de puistjes, mee-eters en gerstekorrels worden geledigd. Door de ophopingen van talg te verwijderen, wordt voorkomen dat de huid hier gaat ontsteken. Deze behandeling wordt veel ingezet in combinatie met een peeling

Een mooie huid begint bij een juiste diagnose. In combinatie met een behandeling vrijblijvend.