DIODE ICE LASER

De effectiviteit van de Diode Ice Laser is te danken aan de unieke eigenschappen van het laserlicht. Die bereikt namelijk niet alleen de huidoppervlakte, maar ook dieper gelegen haarwortels! De energie van het laserlicht wordt heel kort losgelaten op het behandelgebied. Kort genoeg om de omliggende huid in zijn waarde te laten, maar lang genoeg om tot de haarzakjes door te kunnen dringen. Dat maakt deze methode pijnloos én effectief.
 

Hoe Diode Ice Laser werkt 

Het omliggende huidoppervlak wordt met rust gelaten. Dat maakt de Diode Ice Laser methode geschikt voor alle huidtypen! Het laserlicht behandelt haartjes die in de groeifase zitten. Omdat haartjes zich niet allemaal tegelijk in deze groeifase bevinden zijn meerdere behandelingen nodig.
De schoonheidsspecialist van Bella Mia Clinic kan jou hierin vakkundig advies op maat geven.
 
In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden zorgt de Diode Ice Laser ervoor dat de haarzakjes in het behandelgebied vernietigd worden. Dat maakt het resultaat permanent: ongewenste haartjes hebben geen kans meer om terug te groeien.

Voordelen van Diode Ice Laser

  • Permanente ontharing
  • Pijnloos
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere laser ontharingsmethoden
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Goedgekeurd door het FDA (Amerikaans agentschap die kwaliteit waarborgt)

Complete lichaam €180 

 

Ik kijk terug op een fijne   behandeling waarin ik van prettig, eerlijk advies werd voorzien. Het is een mooie, schone omgeving met zeer vriendelijk en zeer kundig personeel. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Bernike

Voorbereidingen voor de Diode Ice Laser behandeling
Ruim van te voren niet meer epileren en harsen (minstens 6 weken)
Geen deodorant, bodylotion of andere producten op de behandelde gebied
Op de dag van de behandeling glad scheren
Geen haargroeiremmers gebruiken
Minstens 3 dagen voor de behandeling niet scrubben
Minstens 5 dagen voor de behandeling haartjes niet bleken
Gedurende 2 weken voor en na een laserbehandeling is het verstandig om de zon zo veel als mogelijk te vermijden. Het gebruik van de zonnebank is ook niet toegestaan.
Veel gestelde vragen
Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?
Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van je huid en haartype en de lichaamsdeel die je wilt laseren. Doorgaans kun je uitgaan van 10 – 12 behandelingen voor bijvoorbeeld je benen. Na de behandelkuur adviseren we om een keer per jaar het resultaat bij te houden.